DFC- STREEFKERK (3): Benjamin Amraoui geniet als Pupil van de Week

2 oktober 2007 692x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC- STREEFKERK (3): Benjamin Amraoui geniet als Pupil van de Week

Benjamin Amraoui was vanmiddag Pupil van de Week bij de competitiewedstrijd DFC – Streefkerk. Het werd een drukke zaterdag voor de 11-jarige Benjamin, want ´s morgens om tien uur moest hij met zijn team DFC D1 thuis voor de pupillencompetitie tegen Nieuw-Lekkerland D1 spelen. Helaas werd het een 1-4 nederlaag.


Benjamins zonnige Middag als Pupil begon met deelname aan de spelerslunch / bespreking. Daarna was het tijd voor de warming-up. Om half drie betrad Benjamin met scheidsrechter en aanvoerders de DFC-arena voor de gebruikelijke rituelen voorafgaand aan de wedstrijd. Ook mocht hij als Pupil van de Week de symbolische aftrap verrichten. Na afloop ontving Benjamin in de bestuurskamer zoals gewoonlijk het traditionele DFC-vaantje en de wedstrijdbal die was voorzien van de handtekeningen van spelers en staf. Die werden uitgereikt door de geblesseerde jonge selectiespeler Ernst de Pee.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com