DFC put uit sterk oefenduel tegen EBOH moed voor komende zaterdag

31 oktober 2007 1163x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC put uit sterk oefenduel tegen EBOH moed voor komende zaterdag

DFC 1 speelde dinsdagavond thuis met 2-2 gelijk tegen het eerste zaterdagteam van stadgenoot EBOH.  Het betrof een oefenwedstrijd.


DFC-goals kwamen op naam van Coskun Altintas (foto) en Marlon Kramer. EBOH speelt als derdeklasser in de competitie een tree hoger dan DFC. Het was een heel goed oefenduel met een vooral na rust sterk acterend DFC, aldus Cees van Woerkom van de begeleidingscommissie.


Het optreden van roodwit gaf een goed gevoel voor komende zaterdag wanneer thuis wordt aangetreden tegen het Gorcumse SVW. Dat staat tweede in de vierde klasse C maar is eigenlijk koploper aangezien de achterstand opleider Groot Ammers slechts een punt bedraagt maar SVW twee wedstrijden achterligt.


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com