DFC D2 verliest thuis ´erewedstrijd´ tegen Sparta E-top

25 oktober 2007 2127x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC D2 verliest thuis ´erewedstrijd´ tegen Sparta E-top

De D2-pupillen van DFC sloten donderdagavond een bijzondere maand af met een soort erewedstrijd  tegen een pupillen-selectieteam van Sparta Rotterdam, het zogeheten  Sparta E-top.


Sparta won na een 0-2 ruststand met 0-8. Pas in de slotfase liep de score op. Bij DFC stonden overigens ook vijf E-pupillen opgesteld. Dat Sparta superieur was kwam niet onverwacht. Het selectieteam traint vijf keer per week.


De wedstrijd was een eerbetoon aan Paul Sellier (39).  Deze maand trainde hij een aantal keren op dinsdag- en donderdagmiddag DFC´s D2-pupillen. Sellier is manager jeugdopleiding bij Sparta en oom van DFC´s D2-pupil Mex Lataster.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com