DFC 1 verliest oefenduel (1-2)***Groot Ammers nieuwe koploper in 4C

18 oktober 2007 656x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC 1 verliest oefenduel (1-2)***Groot Ammers nieuwe koploper in 4C

DFC 1 verloor vanmiddag thuis de oefenwedstrijd tegen vijfdeklasser Bolnes met 1-2 na een 0-0 ruststand. De nederlaag was onverdiend. DFC was de betere ploeg maar bleek niet opgewassen tegen de countertactiek van de gasten.


Bolnes nam twintig minuten voor tijd de leiding. Maarten Zilverschoon bracht op assist van Davut Sahan DFC tien minuten later weer in de wedstrijd. DFC zette toen pressie om de winnende goal te fabriceren maar kreeg drie minuten voor tijd het deksel op de neus. Balverlies werd door Bolnes afgestraft met een dodelijke counter: 1-2.


Bij DFC keerden na lange afwezigheid wegens nare blessures de selectiespelers Louisiano Trinidad en Dennis Suijkerbuijk terug binnen de lijnen. Louisiano was dik veertien maanden uit de running geweest, Dennis raakte een kleine twee maanden geleden uit de roulatie. DFC-trainer Laurens Gerlich was tevreden over hun rentree binnen de lijnen. Het duel werd geleid door arbiter Kevin Greenacre die uit het Engelse Coventry komt maar in Dordrecht woont.


***In de vierde klasse C van het zaterdagvoetbal – de afdeling van DFC – werden vanmiddag drie wedstrijden gespeeld. Groot Ammers nam de leiding van het niet spelende SVW over via een pas laat bereikte 2-1 overwinning op concurrent Drechtstreek. Het duel Noordeloos – Lekvogels eindigde in 0-2 en bij SVS – Arkel kwam een 2-3 eindstand op het scorebord.


Stand na vanmiddag:  Groot Ammers 8-17, SVW 6-16, HSSC 7-14, Drechtstreek 8-14, Streefkerk 7-12, Lekvogels 8-11, Unitas 7-9, Arkel 7-9, Asperen 6-8, Leerdam Sport 7-8, Noordeloos 8-7, DFC 6-5, SVS 6-3, Emma 7-3.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com