62ste REÜNIE DFC (6): Hans de Vos centraal tijdens ´jeugd-reünie´

7 oktober 2007 2341x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor 62ste REÜNIE DFC (6): Hans de Vos centraal tijdens ´jeugd-reünie´

Na het succes van vorig jaar was archivaris Arie Heijstek weer op zoek gegaan naar een DFC-jeugdteam uit de jaren 60 om de jaarlijkse DFC Reünie extra cachet te geven. Het werd het DFC A1 team van juni 1963. Veel spelers en de trainer Hans de Vos waren present en betraden als ervaren rotten-in-pak het huidige hoofdveld voor een fotosessie. . ,,Bedoeling is dat deze happening  een telkens terugkerend hoogtepunt van de reünie wordt´´, aldus Arie.


Uiteraard was ook Truus Verkerk weer van de partij. Zij is de weduwe van het veel te vroeg overleden DFC-kaderlid Henk Verkerk naar wie het jaarlijkse DFC Toernooi is vernoemd. De organisatie was vooral tevreden over de aanwezigheid van Hans de Vos, oud-eerste-elftalspeler, goalgetter  en trainer-van-toen. Tijdens het diner-dansant kreeg Hans uit handen van Ger Hüsen als extra blijk van waardering een ingelijste actiefoto. ,,Dat moet inderdaad een wedstrijd in 1963 zijn geweest. Kijk maar. Het eerste droeg toen shirts met het bekende torentje als logo plus de vermelding DFC 80 jaar´´, aldus een dik tevreden Hans.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com