62STE REÜNIE DFC (5): Veel sfeer en zon bij traditionele wedstrijd

7 oktober 2007 578x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor 62STE REÜNIE DFC (5): Veel sfeer en zon bij traditionele wedstrijd

De 62ste Reünie van DFC begon onder een stralende najaarszon met een traditional tussen een door technisch coördinator Arie Evers samengesteld team met oud-spelers van DFC 1 en een toenmalig vierde elftal uit de jaren tachtig met onder meer Jan Pluijmert en Ronald Boet. De wedstrijd werd geleid door de vader van laatstgenoemde, Jan Boet. Ook in het ´vierde´ opereerden heel wat oud-selectiespelers.


De relatief gezien ‘jonkies’ van Arie Evers wonnen overduidelijk met 6-1. Voor de enige tegengoal zorgde Sim Broere wiens zoon Sem in DFC D1 speelt en die komende zaterdag Pupil van de Week is bij de competitiewedstrijd DFC – Drechtstreek.


De traditional voltrok zich in een gemoedelijke sfeer. De verliezers verbloemden na afloop via Hans Boogert hun tekortkomingen met de opmerking dat de nieuwlichters ‘het net als het voetbal van tegenwoordig moesten hebben van rennen’.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com