62STE REÜNIE DFC (4): Prachtig nazomerweer zorgt voor heerlijke ambiance

8 oktober 2007 491x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor 62STE REÜNIE DFC (4): Prachtig nazomerweer zorgt voor heerlijke ambiance

Het weer werkte perfect mee op de 62ste Grote Reünie van DFC. Uit tal van landstreken waren ze naar de Reeweg-Oost gekomen om elkaar weer eens te ontmoeten en de laatste persoonlijke nieuwtjes uit te wisselen.


Vanzelfsprekend kwamen al heel snel oude en minder oude clubherinneringen aan de orde. En de huidige situatie van DFC bleef evenmin besproken. Per slot van rekening nadert het Grote Jubileum, de viering van het 125-jarig bestaan (na)zomer volgend jaar.


Alle generaties waren present. Ook de kleintjes van (oud-)leden die aan de traditional hadden deelgenomen. Mede door het zonnige weer beleefden ze de accommodatie als een heerlijke speeltuin inclusief bijzonder draaihek. En natuurlijk werd vanwege het heerlijke nazomerweer de bar stevig gefrequenteerd, zoals dat heet.


Bijgaand een fotoreportage waarvan de meeste beelden voor zich spreken.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com