62STE REÜNIE DFC (3): Oosterse sfeer, lekker buffet, heerlijke (dans)muziek

8 oktober 2007 564x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor 62STE REÜNIE DFC (3): Oosterse sfeer, lekker buffet, heerlijke (dans)muziek

Een fantastisch diner-dansant vormde de bekroning van De Dag van De Grote Reünie. DFC´s sportzaal was vakkundig omgetoverd in een oosterse dans- en eetgelegenheid. Met voldoende ruimte voor iedereen dankzij ronde tafels. Wand- en plafondversieringen brachten je in heerlijke oosterse sferen. De tientallen deelnemers genoten, mede omdat ook het Chinees-Indisch buffet van hoge kwaliteit was.


Voor de muzikale omlijsting zorgde evenals vorig jaar het kwartet Jazz-ter Day onder leiding van de in DFC-kringen niet onbekende Cees Schriek. De heren muzikanten brachten tussen de gangen door heel wat gasten op de dansvloer. Ton van Son en Henk Nieboer bleken met hun partners ware dansbeesten, zo vertelden kenners. Ze waren amper van de vloer weg te slaan.


Voorzitter Ad van Dongen verheugde zich over de aanwezigheid van tal van oudere leden van wie diverse al meer dan zeventig jaar lid zijn van de club. Hij stipte ook de viering volgend jaar van het 125-jarig bestaan aan. De aanwezigen kregen nu al de gelegenheid in te schrijven op het Jubileumboek DFC 125 dat aan de vooravond van het jubileum verschijnt. Dat leverde meteen heel wat bestellingen op.


Ger Hüsen vertelde op vlotte en humoristische wijze hoe DFC er exact 40 jaar geleden voor stond. De Geschiedschrijving van Ger is inmiddels een traditie geworden. Elk jaar weet hij weer een leuke verzameling ´jaar-nieuwtjes´ uit de rijke historie van DFC te verzamelen en als volleerd voordrachtskunstenaar te presenteren. In lijn met de traditie die wil dat er steeds 40 jaar wordt teruggeblikt, stond deze keer het jaar 1967 centraal. Het eerste speelde toen eerste divisie en was behoorlijk actief op de transfermarkt.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com