62STE REÜNIE DFC (2): Cadeau voor oud-toparbiter en DFC-lid Ad Boogaerts

8 oktober 2007 532x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor 62STE REÜNIE DFC (2): Cadeau voor oud-toparbiter en DFC-lid Ad Boogaerts

Tijdens het diner hadden Ger Hüsen en Arie Heijstek, die bezig zijn met de vervaardiging van het Jubileumboek DFC 125, een verrassing in petto voor een van de oudste leden van DFC, Ad Boogaerts. De man die in de jaren zestig en zeventig een gerespecteerd internationaal scheidsrechter was, is al sinds 1 oktober 1933 lid van DFC.


Uit het archief was een teamfoto uit 1937 tevoorschijn gekomen van Boogaerts met zijn makkers van het jeugdteam DFC G. Die bijzondere foto mocht de oud-arbiter ingelijst en al meenemen naar huis. ,,En je komt bij het doorspitten van het archief de gekste dingen tegen´´, vervolgde Ger Hüsen in een persoonlijk woordje tot Boogaerts. Zoals een handgeschreven briefje uit 1938 waarin Boogaerts zich wegens een blessure afmeldt voor een wedstrijd van DFC. Dat eigen briefje kreeg Ad ook nog eens cadeau…

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com