62STE REÜNIE DFC (1): Geslaagde voorproef aan vooravond Grote Jubileum

8 oktober 2007 450x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor 62STE REÜNIE DFC (1): Geslaagde voorproef aan vooravond Grote Jubileum

De al weer de 62ste aflevering van DFC´s Reünie vond vandaag plaats onder een heerlijk nazomers zonnetje en een niet al te hoge temperatuur. Ideale omstandigheden dus. Dat fraaie weer zorgde er ook voor dat het gebruikelijke borreluurtje – of wel een belangrijk onderdeel van de reünie – grotendeels buiten kon plaatsvinden. ´s Avonds verplaatsten de festiviteiten zich naar DFC´s sportzaal. Daar vond het traditionele diner-dansant plaats, deze keer in Oosterse sferen. Decors en plafondversiering deden je in Chinese sferen wanen. Geheel in lijn daarmee was er een Chinees-Indisch buffet, dat werd verzorgd door partycatering De Merwe.


Onder de vele gasten bevond zich onder anderen Joop Brand. Hij is sinds enige tijd technisch adviseur van DFC. De oud-Dubbeldammer was in de jaren 60 al actief voor DFC als speler van het eerste. De laatste decennia geniet hij bekendheid als hoofd jeugdopleiding bij onder meer landskampioen PSV en AZ.  ´s Middags hield Brand nog een lezing bij AZ. Dat weerhield hem er niet van met echtgenote naar Dordrecht te reizen voor de reünie van de club van zijn vriend Ad van Dongen.


Aan het slot van de avond mocht de organisatie spreken van een in alle opzichten geslaagde voorproef op de grote jubileum-festiviteiten volgend jaar als DFC in augustus 125 jaar wordt. Sfeer en vertrouwen in de club zijn volledig terug. Dat werd nog eens geaccentueerd door de ferme wijze waarop het Clublied als sluitstuk massaal uit volle borst werd gezongen. DFC is (weer) Traditioneel en Modern.


http://www.partyverhuurdemerwe.nl/catering.html

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com