Tweede A-jeugdteam DFC debuteert de 15de – medewerking ouders gevraagd

4 september 2007 1396x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Tweede A-jeugdteam DFC debuteert de 15de – medewerking ouders gevraagd

DFC heeft alsnog een tweede A-juniorenteam ingeschreven voor de KNVB-competitie. Dankzij uitstekende medewerking van de bond kan A2 al op zaterdag 15 september in actie komen. Om kwart over tien ´s morgens wordt die dag aangetreden bij Schelluinen A1. De eerste thuiswedstrijd is 22 september tegen De Alblas A2.


DFC A2 is ingedeeld in de derde klasse. Tegenstanders in de poule zijn behalve Schelluinen respectievelijk De Alblas A2, VVGZ A3, Groote Lindt A2, Alem A1, Kozakken Boys A2, Raptim A1, Oranje Wit A4, De Zwerver A2 en SSW A1, ASWH A4. Voor wie het niet meer weet: Raptim komt uit Gorcum, Alem is een buurtgemeenschap in de omgeving van Zaltbommel.


Om met name de uitwedstrijden organisatorisch goed te laten verlopen, doen jeugdbestuur en technische staf een beroep op ouders, vrienden en bekenden van de jeugdspelers om voor vervoer te zorgen. Als iemand uit deze groep ook bereid is als grensrechter / leider te fungeren zou dat helemaal mooi zijn.  Het bestuur doet namelijk heel veel maar kan niet altijd alles regelen.


Door de keuze voor een A2-juniorenteam heeft het DFC-bestuur het vierde seniorenelftal uit de competitie teruggetrokken. Evenals vorig seizoen komt DFC dus ook in de nieuwe jaargang met vier seniorenteams in actie (DFC 1, 2, 3 en 5).

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com