Toshiba schenkt DFC behalve uitrusting ook wedstrijdballen

24 september 2007 687x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Toshiba schenkt DFC behalve uitrusting ook wedstrijdballen

DFC heeft zaterdag twee wedstrijdballen ontvangen van de sponsor van het vijfde elftal, Toshiba Computers. DFC-voorzitter Ad van Dongen mocht ze voorafgaand aan de thuiswedstrijd van DFC 1 tegen Arkel 1 in de bestuurskamer in ontvangst nemen. Het nuttige cadeau werd overhandigd door de leiding van het vijfde team.


Zoals al eerder gemeld heeft DFC 5 heeft zich dit seizoen verzekerd van een aansprekende sponsor. Toshiba heeft dit team voor de nieuwe voetbaljaargang geheel in het nieuw gestoken. ,,Een nieuw tenue (shirt, broek en kousen) en ook nog nieuwe trainingspakken , een sporttas en een kleine schoenentas. Verder zorgt de sponsor ook voor wedstrijdballen”, aldus leider Henk Ramesar van het Surinaamse DFC 5 terecht vol trots.


Het is een unicum dat het internationaal zeer bekende computermerk een recreatie-elftal sponsort. Enkele spelers van DFC´s vijfde bleken echter over de juiste contacten met Toshiba te beschikken. Vandaar.


 http://www.dfcza5.spaces.live.com/

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com