Sponsor Toshiba Computers ziet DFC 5 starten met klinkende zege: 8-0

1 september 2007 673x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Sponsor Toshiba Computers ziet DFC 5 starten met klinkende zege: 8-0

DFC’s vijfde elftal heeft zich in het nieuwe seizoen verzekerd van een nieuwe, aansprekende sponsor. Toshiba – al vele jaren een internationaal bekend computermerk – heeft DFC 5 voor de nieuwe jaargang in het nieuw gestoken. Uiteraard in de clubkleuren van DFC.


,,Een nieuw tenue (shirt, broek en kousen) en ook nog nieuwe trainingspakken , een sporttas en een kleine schoenentas. Verder zorgt de sponsor ook voor 3 wedstrijdballen”, meldt de leiding van het Surinaamse DFC 5 terecht vol trots. Met plezier stapte het team van Henk Ramesar zaterdag in de nieuwe uitrusting het veld op. Dat inspireerde dermate dat gast en tegenstander Rijsoord 11 kansloos was (8-0).


Website-eindredacteur Fred van Dongen spreekt van een heel goed particulier initiatief. ,,Zo ontlast je op constructieve wijze het bestuur. Fantastisch ook dat het vijfde meteen een mooie eigen website heeft opgezet!”


http://www.dfcza5.spaces.live.com/

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com