Showkorps Jong Jubal (75 jaar) vierde jubileum bij DFC met Jeugdtaptoe

18 september 2007 562x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Showkorps Jong Jubal (75 jaar) vierde jubileum bij DFC met Jeugdtaptoe

Het bekende Dordtse muzikale showkorps Jong Jubal vierde vandaag op grootse wijze het 75-jarig bestaan. Een deel van de jubileumactiviteiten vond plaats op de accommodatie van DFC.


De jubileumdag begon ´s morgens met de gebruikelijke repetitie op het DFC-terrein.  De activiteiten werden daarna voortgezet in het eigen clubgebouw van Jubal met een reünie en een speciale tentoonstelling over 75 jaar Jong Jubal.


´s Avonds werd op het hoofdveld van DFC de jubileumtaptoe gehouden met diverse ´collega´-jeugdkorpsen, de Big Band van Jubal en natuurlijk grote broer Jubal zelf. Vooraf was er in de bestuurskamer van DFC een receptie voor ereleden en oud-bestuursleden van Jubal.
Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com