SENIOREN: Nederlagen voor DFC 2 en 3 – Zege en nieuwe uitrusting voor het 5de

8 september 2007 1637x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor SENIOREN: Nederlagen voor DFC 2 en 3 – Zege en nieuwe uitrusting voor het 5de

Behalve DFC 1 kwamen ook DFC 2, 3 en 5 vandaag op eigen veld in actie. Het tweede begon veelbelovend tegen Hardinxveld 2 maar zakte na rust weg (1-6). DFC 3 was kansloos tegen de buren van SC Emma 4 (1-12).


Het vijfde zorgde voor een lichtpuntje. Het team van Henk Ramesar bleef Rijsoord 11 ruim de baas (8-0).  Het was de eerste keer dat DFC 5 in de nieuwe uitrusting aan de competitie deelnam. De ploeg wordt dit seizoen gesponsord door computerbedrijf Toshiba. Dat levert behalve een nieuw tenue ook nog enkele wedstrijdballen op.


DFC 2 – Hardinxveld 2   1-6 (Verslag door Ronald van Pelt) – De eerste thuiswedstrijd van het 2e liep uit op een fiasco. Er werd verdiend verloren van een beter Hardinxveld. De eerste helft werd er goed gevoetbald. De strijd ging gelijk op en er waren kansen aan beide zijden. Vlak voor rust kwam Hardinxveld op een 0-1 voorsprong. De tweede helft verliep dramatisch voor DFC 2. Hardinxveld scoorde een paar keer uit dode spelmomenten. Hierbij werd er verdedigend te zwak ingegrepen. Bij 0-5 schoot een Hardinxveld-speler in eigen doel. Vlak voor het eind van de wedstrijd werd het zelfs nog 1-6. Volgende week staat de belangrijke (uit)wedstrijd tegen EBOH op het programma.


Basis DFC 2: Ronald van Pelt, Tijmen Bruning, Erik Bouwens, Steven Kalis, Maurice Kalis, Maarten Janssen, Tomas Nuijten, Willem Opmeer, Danny Haksteen, Davey Bommel, Marco Nieuwkoop. Wissels: Maarten van Dalen (55e), Bonno de Roo (55e). Grensrechter: Conan Wilhelmus. Trainer: Johan Opa Mol. Begeleider: Mark Noorlander. http://dfc-2.startbewijs.nl/
Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com