Sandra en Marja: Badminton-tak DFC heeft nu ook herensectie

17 september 2007 551x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Sandra en Marja: Badminton-tak DFC heeft nu ook herensectie

DFC kent sinds deze maand ook een herenafdeling badminton. Elke maandagavond vanaf half acht zijn de heren actief  in de sportzaal.


De organisatie is in handen van de dames Sandra Verstegen en Marja Delmotte. Zij zijn al jaren ook de stille krachten achter de badmintonsectie voor dames die elke vrijdagavond in dezelfde eigen sportzaal aan beide zijden van het badminton-net zijn te vinden.


Vanzelfsprekend rekenen Sandra en Marja op snelle uitbreiding van het aantal badminton minnende heren. Wie belangstelling heeft kan zich met vragen en of aanmelding per e-mail wenden tot Sandra Verstegen: 


info@h-verstegen.speedlinq.nl
Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com