Sabit op stap in de Allianz Arena van Bayern München

12 september 2007 544x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Sabit op stap in de Allianz Arena van Bayern München

Voetballers hebben altijd een onbeheersbare drang om als ze op vakantie zijn een beroemd stadion in de buurt te bezoeken.  Legio konden tijdens een verblijf aan de Costa Brava de verleiding niet weerstaan om Barcelona´s vermaarde voetbaltempel Camp Nou eens van binnen te bekijken. En het meepikken van een wedstrijdje daar wordt als het summum beschouwd.


DFC´s jeugdspeler Sabit Kayhan (17) kan die drang ook niet het hoofd bieden. Onlangs verbleef hij op vakantie bij familie in de Zuid-Duitse metropool München. De voetbaltrots van die stad – Bayern München – speelt sinds enige tijd in een geheel nieuw stadion – de Allianz Arena, genoemd naar een van Duitslands grootste verzekeringsmaatschappijen.


En zo maakte Sabit kennis met een architectonisch supermodern stadion en mocht hij de graslucht snuiven van de mat waarop tot voor kort Roy Makaay als doelpuntenmachine acteerde. Bij het stadion stonden ook heel wat BMW´s geparkeerd, de andere trots van München en de deelstaat Beieren. BMW staat immers voor Bayerische Motoren Werke. Sabit houdt van auto´s en is vooral gefascineerd van BMW´s. Het bezoek aan München was voor hem dus een soort dubbel-succes. Meer daarover in het najaarsnummer van het Clubnieuws DFC dat eind deze maand verschijnt.
Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com