Peter Heysman breekt middenvoetsbeentje tijdens wedstrijd DFC 2

3 september 2007 1335x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Peter Heysman breekt middenvoetsbeentje tijdens wedstrijd DFC 2

Peter ´Jensen´ Heysman (19 – foto) heeft zaterdag tijdens de eerste competitiewedstrijd van DFC 2 bij De Zwerver 3 een middenvoetsbeentje gebroken.  De geplaagde voet is in gips verpakt. Herstel gaat zeker zes weken duren.


Na drie zware nederlagen in bekerwedstrijden tegen veel hoger spelende clubs was het voor het tweede afgelopen zaterdag de eerste wedstrijd van de competitie. Het leverde een verdienstelijk gelijkspel op (2-2). DFC 2 begon ijzersterk. Na één minuut schoot Robbie Korn al op de paal. Het doelpunt kwam snel daarna. De 0-1 voorsprong werd gemaakt door Maarten Janssen.
Naar mate de eerste helft verstreek, werd De Zwerver sterker. Nadat Peter ´Jensen´ Heysman geblesseerd het veld moest verlaten scoorde De Zwerver 1-1 uit een strafschop. Na de rust ging de wedstrijd gelijk op met kansen over en weer. De Zwerver kwam na een kwartier op 2-1. Tien minuten later scoorde Robbie Korn de 2-2. Dit was tevens de terechte eindstand.


Basis DFC 2: Ronald van Pelt, Tijmen Bruning, Peter Heysman, Erik Bouwens, Steven Kalis, Maurice Kalis, Maarten Janssen, Tomas Nuijten, Robbie Korn, Conan Wilhelmus, Martijn van der Waal. Wissels: Willem Opmeer (25e), Maarten van Dalen (55e). Grensrechter: Wessel Sleeking. Trainer: Johan Opa Mol. Begeleiders: Jan van Pelt, Mark Noorlander.


 http://dfc-2.startbewijs.nl/


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com