Ook eerste wedstrijden F-teams DFC – FOTOREPORTAGE JOSÉ DE KLOE

2 september 2007 1247x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Ook eerste wedstrijden F-teams DFC – FOTOREPORTAGE JOSÉ DE KLOE

DFC draait in de komende voetbaljaargang weer met drie F-teams. Dat is te danken aan de uitstekende kabouteropleiding van de afgelopen jaren onder leiding van Gert-jan van Es.


Twee F-teams speelden zaterdag jl. oefenwedstrijden tegen voetbalmaatjes van OMC. Die bleken wat vaardiger en drukten dat ook uit in ruime zeges. Het spelplezier bij de DFC-jeugd was er niet minder om. Bovendien mocht iedereen zoals gebruikelijk na afloop weer een strafschop nemen – altijd een sfeervol en uitdagend gebeuren. Ook voor ouders en andere familieleden, zo blijkt telkens.


Moeder José de Kloe volgde evenals vorig seizoen voor DFC´s website de partijtjes met haar camera. Bijgaand elf door haar gemaakte foto´s. Website-eindredactreur Fred van Dongen: ,,José enorm bedankt. Vanzelfsprekend hopen we in het nieuwe seizoen meer beeldmateriaal van je te plaatsen´´ .


FOTOREPORTAGE JOSÉ DE KLOE
Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com