Nieuwe Klaverjascompetitie DFC: Ton van Son wint eerste ronde

8 september 2007 657x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Nieuwe Klaverjascompetitie DFC: Ton van Son wint eerste ronde

Ton van Son (foto) heeft vrijdagavond de eerste ronde van de nieuwe Klaverjascompetitie van DFC gewonnen. Hij besloot de avond met een stevig puntenaantal: 5581. Ruud Hendriks eindigde als tweede met 5414 punten, de derde plaats was weggelegd voor Astrid Lucas met 5038 punten.


De Klaverjascompetitie wordt zoals gebruikelijk ook dit seizoen in de kantine gehouden. In principe wordt één vrijdagavond per maand gereserveerd voor dit evenement.  De tweede ronde staat gepland op vrijdag 12 oktober a.s. Om kwart over acht worden de eerste kaarten geschud, inschrijven kan tot vlak voor de aanvang.


Behalve dagprijzen zijn er ook klassementsprijzen te verdienen. Wie aan het eind van de competitie de meeste punten heeft ´gescoord´, wordt gehuldigd als Klaverjaskoning van DFC. De finale-avond (negende ronde) is voorlopig op 16 mei.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com