Met je tegenstander op de foto – ook dat is verbroedering

10 september 2007 1381x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Met je tegenstander op de foto – ook dat is verbroedering

Sport verbroedert. Met die eeuwenoude stelling is niets mis. Vandaar dat het een uitstekende initiatief is van de KNVB om pupillen na een wedstrijd elkaar de hand te laten schudden en te bedanken voor de ´fijne wedstrijd´.


Dat levert vaak aardige tafereeltjes op. Zoals een voorstel met je tegenstander op de foto te gaan. Dat gebeurde afgelopen zaterdagmorgen na DFC F3 tegen Oranje Wit F11. Nadat de officiële clubfoto van DFC F3 was gemaakt, kropen de spelertjes van DFC en Oranje Wit gezamenlijk onder de doellat voor een groepsfoto. Diverse met camera´s uitgeruste ouders legden het broederfeest vast, zoals Anouk de Ruiter, de moeder van DFC-pupil Lars. Zij stuurde diverse foto´s naar de website, waarvan we er drie hebben geplaatst.  De beelden spreken voor zich. Website-eindredacteur Fred van Dongen: ,,En Anouk, bedankt!´´
Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com