Marvin Langevoort trainer A2 – Sabit Kayhan en Ruben Schot begeleiden D2

18 september 2007 792x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Marvin Langevoort trainer A2 – Sabit Kayhan en Ruben Schot begeleiden D2

Marvin Langevoort is de nieuwe trainer van DFC A2. Hij coacht de juniorenploeg ook tijdens wedstrijden. Gisteravond stond Marvin voor het eerst officieel ´voor de groep´ tijdens de gebruikelijke training. DFC A2 speelt komende zaterdag z´n eerste thuiswedstrijd van het seizoen. Om half een wordt aangetreden tegen De Alblas A2.


Marvin Langevoort is geen onbekende bij DFC. Al op jonge leeftijd trok hij het rood en wit aan. In het seizoen 2005-2006 vormde hij met DFC´s andere A-jeugdtrainer Frank Zwakhals, het hart van de defensie van DFC 1.  Frank en Marvin zijn dit seizoen de centrale verdedigers van IFC 1 dat in de tweede klasse zondag speelt.


***DFC´s jeugdbestuur is ook rond met de begeleiding van D2. Twee van DFC´s talentvolle A-junioren, Sabit Kayhan en Ruben Schot  gaan dit seizoen dit pupillenteam begeleiden.  ,,Samen met John Besemer zullen zij de spelertjes van D2 de fijne kneepjes van het voetballen bijbrengen, maar bovenal er voor zorgen dat deze jongens met heel veel plezier hun hobby kunnen uitoefenen´´, aldus jeugdbestuurslid Hans Boogert. John Besemer is erg ingenomen dat hij het tweetal aan zijn staf kan toevoegen. Ruben en Sabit debuteren komende zaterdag langs de lijn tijdens de uitwedstrijd van D2 tegen Pelikaan D4 in Zwijndrecht.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com