Mark en Peter willen zo snel mogelijk overstappen op loopgips

9 september 2007 520x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Mark en Peter willen zo snel mogelijk overstappen op loopgips

Met krukken verschenen ze zaterdag langs de lijn bij de wedstrijden van DFC 1 en DFC 2. Mark Jongeneel (19) en Peter Heysman (ook 19) vormen de nieuwe gipsbrigade van DFC. Geen eretitel of geuzennaam overigens.


Beiden zijn met vervelende blessures zeker tot de winterstop uitgeschakeld. Ze zullen al die tijd de verrichtingen van hun teams buiten de kalklijnen moeten volgen. Mark Jongeneel brak tijdens de jongste bekerwedstrijd tegen SC Emma een enkel, Peter Heysman moest vorige week tijdens de eerste competitiewedstrijd van het tweede uitvallen wegens een gebroken middenvoetsbeentje.


Zowel Mark als Peter hoopt deze week de geteisterde voet in loopgips te kunnen laten verpakken. Dat maakt hen wat mobieler omdat het afzetten van de voet dan een minder pijnlijke en hachelijke  beweging is. Overigens heeft Peter zich niet helemaal buiten de wedstrijden gezet. ,,Ik doe in elk geval volop mee met de derde helft van het tweede…´´ En dat kan ook redelijk zwaar zijn, beweren experts! (fvd)
Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com