Makers Jubileumboek op zoek naar foto´s DFC-teams vanaf 1996

7 september 2007 1723x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Makers Jubileumboek op zoek naar foto´s DFC-teams vanaf 1996

Archivaris Arie Heijstek en Ger Hüsen werken hard aan het DFC Jubileumboek dat volgend jaar augustus verschijnt bij de viering van het 125-jarig bestaan. De uitgave zal veel foto´s bevatten – beeldmateriaal uit de oude tijd maar ook uit de ´nieuwe´.


Dat laatste blijkt  minder eenvoudig te regelen dan gedacht. Arie Heijstek: ,,We hebben nog een groot gebrek aan DFC elftalfoto’s van de laatste 10-12 jaar ( 1996-2008). Wie die thuis op schoor- steenmantel, in fotoalbum of op schijf heeft of vindt – neem contact met mij op´´ .


Arie is te bereiken via telefoonummer  06 5316 4437 en of via e-mailadres apheijstek@home.nl


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com