Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Sidebar" sidebar. "sidebar-1" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-1" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Homepage" sidebar. "sidebar-2" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-2" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Footer Widget 1" sidebar. "sidebar-3" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-3" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Footer Widget 2" sidebar. "sidebar-4" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-4" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Footer Widget 3" sidebar. "sidebar-5" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-5" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Search_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Tabs_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Posts_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Homepage_2col_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Homepage_1col_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Homepage_Media_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Tweets_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Flickr_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Facebook_Like_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Subscribe_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408
v.v. DFC | LEERDAM SPORT – DFC: Trainer Laurens Gerlich niet lekker van resultaat
Notice: Undefined index: rcommentid in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-content/plugins/wp-recaptcha/recaptcha.php on line 348

Notice: Undefined index: rchash in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-content/plugins/wp-recaptcha/recaptcha.php on line 349

LEERDAM SPORT – DFC: Trainer Laurens Gerlich niet lekker van resultaat

2 september 2007 1935x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor LEERDAM SPORT – DFC: Trainer Laurens Gerlich niet lekker van resultaat

DOOR PETER DE ROO*


Normaal gesproken mag een gelijkspel in een uitwedstrijd niet als een slecht resultaat worden beschouwd. Zeker bij de opening van een nieuw voetbalseizoen als de onderlinge verhoudingen in de competitie nog niet vastliggen.


De trainer van DFC, Laurens Gerlich (foto), was echter een andere mening toegedaan. Hij baalde na afloop van de wedstrijd bij Leerdam Sport ‘55 als een stekker. Na een 1-0 achterstand verspeelde DFC in de tweede helft alsnog een comfortabel lijkende 1-3 voorsprong. “Ach, ach, wat geef je het toch weg jongens”, was Gerlichs eerste reactie. “Ik ben hier echt niet lekker van. Ik ben zeer ontevreden. Na de 3-1 voorsprong zijn wij gewoon te laconiek geweest. Wij hebben zelfs nog twee mooie mogelijkheden gekregen om de score uit te bouwen”.


In plaats daarvan ging DFC in de slotfase defensief in de fout. Laurens Gerlich zag dat enigszins aankomen. “We waren gewoon te nonchalant. In de verdediging hadden wij de bal moeten weg jankeren.”  Met name de 2-3 van Leerdam Sport ’55 was de trainer van DFC een doorn in het oog. Vanaf dat moment rook de thuisclub alsnog een kans op een bevredigend resultaat. “ Ook omdat onze spelers te veel uit de eigen positie gingen lopen,” vond Gerlich. Met een 3-3 eindstand als resultaat.


Niettemin waren er in Leerdam toch enige lichtpuntjes. De invalbeurten van Dennis Raaymakers en Danny Haksteen waren de trainer goed bevallen. De laatste scoorde zelfs de 1-2 in Leerdam.


Volgende week zaterdag wacht DFC aan de Reeweg-Oost HSSC’61, dat met 2-0 zegevierde over Streefkerk. En tegen één van de hoogvliegers in de vierde klasse kan dat voor DFC als een mooie uitdaging worden gezien. “Na de eerste twintig minuten ging het ons in Leerdam goed af”, analyseerde trainer Laurens Gerlich. “Om tegen het einde weer in moeilijkheden te komen.”  Wat in een trainingsweek voor de komende wedstrijd niet kan veranderen…..


En wat niet onvermeld mag blijven. Er was een alleszins behoorlijke Dordtse supportersschare in Leerdam. Een pluim op de hoed voor deze mensen. Er volgen er meer. Het woord is aan de jongens van DFC. 


* Peter de Roo is (sport)journalist, al van jongsaf aan lid van DFC en dit seizoen ook jury-voorzitter van het spelersklassement om de Lambert Janssen Trofee.    


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com