Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Sidebar" sidebar. "sidebar-1" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-1" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Homepage" sidebar. "sidebar-2" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-2" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Footer Widget 1" sidebar. "sidebar-3" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-3" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Footer Widget 2" sidebar. "sidebar-4" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-4" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Footer Widget 3" sidebar. "sidebar-5" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-5" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Search_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Tabs_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Posts_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Homepage_2col_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Homepage_1col_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Homepage_Media_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Tweets_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Flickr_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Facebook_Like_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Subscribe_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408
v.v. DFC | LAMBERT JANSSEN TROFEE: Ernst en Dennis zijn de eerste Men of the Match
Notice: Undefined index: rcommentid in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-content/plugins/wp-recaptcha/recaptcha.php on line 348

Notice: Undefined index: rchash in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-content/plugins/wp-recaptcha/recaptcha.php on line 349

LAMBERT JANSSEN TROFEE: Ernst en Dennis zijn de eerste Men of the Match

3 september 2007 622x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor LAMBERT JANSSEN TROFEE: Ernst en Dennis zijn de eerste Men of the Match

Na de eerste competitiewedstrijd tegen Leerdam Sport, het duel eindigde in een 3-3 gelijkspel, gaan twee spelers aan de leiding in het klassement om de Lambert Janssen Trofee of wel de strijd om de titel  DFC-speler van het Jaar.


 Ernst de Pee kreeg van de jury het cijfer 7,33 toebedeeld vanwege zijn degelijke werk als linksback. Dennis Raaymakers deed met de rapportcijfers 7, 8 en 7 niet voor deze prestatie onder. ,,Opmerkelijk dat een invaller aan zo’n moyenne komt. Dat zie je niet vaak,” aldus juryvoorzitter Peter de Roo. Na twintig minuten kwam Dennis Raaymakers in het veld voor Davey Bommel, die in Leerdam niet zijn beste dag kende.


Good-old Daaf Stok kon de jury daarentegen wel bekoren. Na de eerste wedstrijddag neemt de routinier met Davut Sahan en Marco van Woerkom de derde plaats op de ranglijst in. Marco Nieuwkoop kreeg van de rapporteurs in Leerdam geen cijfer. Hij speelde minder dan twintig minuten. Te weinig om voor een beoordeling in aanmerking te komen.


Om de Lambert Janssen wisseltrofee – genoemd naar de begin dit jaar op veel te jonge leeftijd overleden secretaris van DFC – te winnen geldt dat een speler dit seizoen minimaal 20 van 26 wedstrijden voor het eerste elftal van DFC is uitgekomen.  De spelers worden elke week tijdens de competitiewedstrijd beoordeeld door een deskundige jury. De basis-rapporteurs zijn DFC-trainer Laurens Gerlich, Fred Eland van de begeleidingscommissie en (sport)journalist Peter de Roo.


De stand na de eerste competitiewedstrijd is als volgt:                              


1 Ernst de Pee……………7.33


   Dennis Raaymakers….7.33


3 Davut Sahan……………6.66


  Daaf Stok……………….6.66


  Marco van Woerkom….6.66


6 Marlon Kramer…………6.33


  Danny Peters……………6.33


8 Coskun Altintas………..6.00


  Stephan van Beusekom.6.00


  Danny Haksteen………..6.00


  Maarten Zilverschoon….6.00


12 Merijn van Groesen….5.66


13 Davey Bommel……….5.00


 14 Marco Nieuwkoop   ——


* Over de jury-uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com