Kabouters weer actief op de zaterdagochtend

1 september 2007 543x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Kabouters weer actief op de zaterdagochtend

Voor de DFC-kabouters is het nieuwe seizoen vanmorgen begonnen. Een groep van 23 voetballertjes en voetbalsters was aanwezig op het bijveld voor een diversiteit aan oefeningen en speelse activiteiten. Dat varieerde van penalty´s nemen en slalommen met de bal tot een onderling partijtje.


Nog niet alle DFC-kabouters waren present. Een aantal verschijnt pas volgende week omdat de schoolvakanties nu pas voorbij zijn en de meeste basisscholen volgende week weer hun deuren openen.


Ook dit seizoen is Gert-jan van Es de coördinator van de speelse groep, daarbij onder andere geassisteerd door DFC´s looptrainer Gerrit de Man. En niet te vergeten de diverse moeders-van-de-catering. Gert-jan verwacht dat de groep de komende weken verder zal groeien.


Bijgaand enkele sfeerbeelden van de eerste kabouter-sessie van het nieuwe seizoen.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com