Jury unaniem: doelman Danny Peters Man of the Match

10 september 2007 542x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Jury unaniem: doelman Danny Peters Man of the Match

Tegen HSSC’61 was zaterdagmiddag Danny Peters voor DFC de Man of the Match. De jury om de Lambert Janssen wisseltrofee, ter nagedachtenis aan de veel te vroeg overleden secretaris- en oud-jeugdvoorzitter, was unaniem in zijn oordeel.


De doelman van DFC verrichtte in de tweede wedstrijd van het seizoen enkele cruciale reddingen, zodat een gelijkspel tegen één van de titelkandidaten in de vierde klasse kon worden behouden. De jury bestaat (sport)journalist en DFC’er Peter de Roo (voorzitter), trainer Laurens Gerlich en Fred Eland (begeleidingcommissie).


Alleen bij de gelijkmaker van HSSC’61 door Peter van Zanten was er sprake van een communicatiefout tussen de Dordtse doelman en zijn defensie, waardoor de 1-1 op het scorebord verscheen. Vanaf dat moment keepte Danny Peters een perfecte wedstrijd.


Het  algemeen klassement om de Lambert Janssen Trofee wordt na elke afgesloten periode(titel) in de competitie op de website bekend gemaakt. 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com