JUNIOREN: DFC C1 wint eerste bekerwedstrijd overtuigend (1-10)

2 september 2007 730x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JUNIOREN: DFC C1 wint eerste bekerwedstrijd overtuigend (1-10)

De C-junioren van DFC openden vandaag het nieuwe seizoen met een klinkende bekeroverwinning bij Streefkerk C1: 1-10. Het was tevens de eerste wedstrijd van het nieuwe voetbaljaar, omdat een oefenwedstrijd vorige week niet doorging.


Trainer Ruud Hendriks, die na diverse jaren het trainersvak dit seizoen weer oppakte, was na afloop begrijpelijk een tevreden mens. Een betere rentree kon hij zich niet wensen. Voor DFC C1 scoorden Chris Lucas (5x), Kusay Pekince(2x), Serhat Kavak, Aaron Peres (foto – strafschop) en Rowan Sedoc.


Komende woensdagavond 5 september om half zeven speelt DFC C1 voor de beker thuis tegen IFC C2.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com