JUNIOREN: DFC A1 start met verdiende 2-0 zege op Pelikaan

1 september 2007 647x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JUNIOREN: DFC A1 start met verdiende 2-0 zege op Pelikaan

DFC A1 begon de nieuwe competitie in de hoofdklasse B vanmiddag met een 2-0 overwinning op Pelikaan A1.  De eindstand was reeds bij rust bereikt. De DFC-goals kwamen op naam van het spitsenduo Marvin Hooplot (3de minuut) en  Sabit Kayhan (27ste minuut).


DFC won terecht. Het domineerde voor rust en liet enkele aardige aanvalsacties zien. De formatie van trainer Frank Zwakhals kende de mazzel dat ze al na drie minuten op voorsprong kwam via de attente Marvin Hooplot. Pelikaan kwam er in de beginfase nauwelijks aan te pas. Pas na de knappe 2-0 van Sabit Kayhan kreeg DFC-doelman Koen van Torenburg wat werk op te knappen. Hij deed dat bekwaam.


Na de hervatting gebeurde er weinig. DFC had defensief de zaak goed op orde waardoor Pelikaan nauwelijks tot dreiging kwam. DFC kreeg op zijn beurt bij uitbraken wat mogelijkheden maar dat leidde er niet toe dat de Pelikaan-doelman vol in actie moest komen. De tweede helft verliep zodoende zonder enige opwinding. DFC bleef verdedigend koel en stond slechts enkele ongevaarlijke hoekschoppen toe.


Basis DFC A1: Koen van Torenburg, Leon Raaymakers, Ruben Schot, Michael Nieboer, Jonathan  Dubbeldam, Thomas van Brakel, Hikmet Uysal, Lutfullah Kilic, Ahman Dhondai,  Marvin Hooplot, Sabit Kayhan.


Wissels: Kevin Verstegen, Joey Goossens, Yusuf Sahingoz, Davey van der Hoek, Rick van Hemert. Leider / grensrechter DFC: Peter Schot. Scheidsrechter F. Koolen floot goed en kon de kaarten op zak houden.


Uitslagen openingsronde hoofdklasse B A-junioren:  DFC  – Pelikaan 2-0,  Dongen– Oranje Wit 4-4,  Oosterhout– Theole 0-1,  RKDVC – Wieldrecht  3-1,  RKTVV – VVGZ 1-2,  SAB – Uno Animo 2-6.


** Donderdagavond a.s. om half acht speelt DFC A1 thuis een oefenwedstrijd tegen TSC A1 dat vorig seizoen naar de derde divisie promoveerde. De ploeg van Frank Zwakhals vervolgt zaterdag de hoofdklasse-competitie met een uitwedstrijd tegen Theole A1 in Tiel.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com