JEUGD (5): Wisselend succes voor pupillenteams DFC

15 september 2007 567x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JEUGD (5): Wisselend succes voor pupillenteams DFC

De pupillenteams van DFC boekten vanmorgen wisselende resultaten. Hét succes van de dag kwam van DFC D2 dat de uitwedstrijd bij Wieldrecht D4 met 2-10 won. Nigel scoorde voor DFC liefst vijf keer.


DFC D1 dat ongeslagen groepswinnaar was geworden in de voorronde van het KNVB-bekertoernooi, deelde de punten bij De Alblas D1 (2-2).


De F-teams waren minder succesvol. De spelertjes komen net uit de kabouter-sector en moeten nog wennen aan het spelniveau. F1 en F2 verloren thuis van respectievelijk Oranje Wit F2 (2-6) en ZBC´97 F5 (1-11). DFC F3 redde het niet bij VVGZ F8 in Zwijndrecht (4-0).


DFC F1-Oranje Wit F2  2-6  (verslag Ronald van Pelt) – DFC F1 speelde zijn eerste thuiswedstrijd van het seizoen tegen Oranje Wit. Helaas werd deze wedstrijd verloren. DFC startte goed en kwam op een verdiende voorsprong door een doelpunt van Marco van Pelt. Daarna werd OW iets beter. Dit resulteerde in een 1-2 ruststand. Na de pauze ging het spel op en neer, maar OW ging iets beter om met de kansen en liep uit naar 1-5. Toen scoorde Yussuf Cali de 2-5. In de allerlaatste seconde werd het nog 2-6. Er is goed gevoetbald alleen moeten we wat minder op een kluitje voetballen. Volgende week gaat F1 er weer voor in de thuiswedstrijd tegen Papendrecht F2


DFC F1 speelde met: Yussuf Cali, Stephan Rook, Marco van Pelt, Lars de Kloe, Fatih Uysal, Dylan de Weerdt, Brenton Hollaar.Bijgaand teamfoto´s van DFC F1 en DFC F2.


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com