JEUGD (5): Eerste competitieverlies voor pupillen DFC D2

29 september 2007 724x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JEUGD (5): Eerste competitieverlies voor pupillen DFC D2

De D2-pupillen van DFC leden vanmorgen hun eerste nederlaag in de competitie. Thuis werd met 4-5 verloren van De Alblas D3. Voor DFC scoorden Nigel Dikhoff (3x) en Aldair Wernet. DFC had kunnen winnen als het zorgvuldiger was omgesprongen met de kansen.


DFC  D1 ´reisde´ vergeefs naar buurman RCD D1. Het duel ging niet door omdat RCD zich uit de competitie had teruggetrokken en gevraagd heeft om een indeling in een lagere klasse. DFC F3 verloor thuis met 0-8 van Dubbeldam F11. Ook F1 en F2 verloren.


**Sliedrecht F2 – DFC F1 10-0 – Een hele slechte wedstrijd van DFC. Na een paar goede partijen ging het tegen Sliedrecht helemaal mis. De uitslag was dan ook zeer terecht. Zaterdag moeten de spelers van F1 beter hun best gaan doen om de eerste punten te pakken. DFC F1 speelde met: Stephan Rook, Marco van Pelt, Lars de Kloe, Fatih Uysal, Dylan de Weerdt, Brenton Hollaar, Jordi Smeets.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com