JEUGD (4): DFC C1 wint vierde wedstrijd op rij (8-3)

29 september 2007 723x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JEUGD (4): DFC C1 wint vierde wedstrijd op rij (8-3)

DFC C1 heeft vanmiddag ook zijn vierde competitiewedstrijd gewonnen. Thuis werd Drechtstreek C2 uit Papendrecht met 8-3 verslagen. DFC blijft daarmee koploper met het maximale aantal van twaalf punten uit vier duels.


DFC startte opnieuw sterk met diverse gevaarlijke aanvallen en goede individuele acties. De afwerking liet in het begin evenwel te wensen over. Pas na dik een kwartier opende DFC de score. Drechtstreek gaf daarna dapper verweer  en was ook enkele malen dreigend. DFC was de gasten qua score echter steeds een flinke slag voor. De zege was dan ook dik verdiend. De DFC-productie kwam op naam van Aaron Peres (3x), Chris Lucas (3x) en Serhat Kavak (2x).

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com