JEUGD (3): Ruime overwinningen voor C1, D1 en D2

22 september 2007 559x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JEUGD (3): Ruime overwinningen voor C1, D1 en D2

DFC C1 heeft ook z´n derde competitiewedstrijd gewonnen. De ploeg van trainer Ruud Hendriks won vanmorgen met 1-4 bij Nieuw-Lekkerland C1. Voor DFC scoorden Aaron Peres, Chris Lucas en Kuzay Pekince (2x). Het Lekkerlandse doelpunt kwam ook op DFC-naam, Berat Yildirim schoot in eigen doel toen het nog 0-0 stond.


DFC D1 versloeg thuis Alblasserdam C1 met 6-1. Voor DFC scoorden Danny Jongeneel (2x), Jordy Balder (2x), Tom Huijbens en Mo Haddad.


DFC D2 begon uitstekend onder aanvoering van de nieuwe trainers Ruben Schot en Sabit Kayhan (A-spelers). De ploeg won met 0-5 uit bij Pelikaan D4.


De F´jes waren minder fortuinlijk. F1 verloor van Papendrecht F2 met 0-9, F2 was kansloos tegen Oranje Wit F5 (0-17). DFC F3 verloor nipt bij Sliedrecht (2-1).


**DFC F1 – Papendrecht F1 0-9 – De tweede thuiswedstrijd van het seizoen ging helaas verloren. Papendrecht was een maatje te groot voor F1, meldt onze verslaggever Ronald van Pelt.  De eerste helft ging min of meer gelijk op, maar Papendrecht had een voetballertje dat er met kop en schouders bovenuit stak. Dit blonde ventje maakte dan ook als enige het verschil. DFC F1 wist met leuk voetbal een paar kansen te creëren. Dit leverde helaas geen doelpunten op. Papendrecht scoorde daarentegen 3 keer voor de rust.  Na de rust werden de DFC-spelers moe en kon Papendrecht eenvoudig uitlopen naar de ruime zege, die overigens nog hoger uit had kunnen vallen. Maar DFC F1 heeft met Fatih Uysal een fantastische keeper in de goal staan.


DFC F1 speelde met: Yussuf Cali, Stephan Rook, Marco van Pelt, Lars de Kloe, Fatih Uysal, Dylan de Weerdt, Brenton Hollaar, Jordi Smeets.
Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com