JEUGD (3): DFC A2 laat voorsprong na rust uit handen glippen(3-2)

15 september 2007 614x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JEUGD (3): DFC A2 laat voorsprong na rust uit handen glippen(3-2)

DFC A2 begon vanmorgen aan de najaarscompetitie met een uitwedstrijd tegen Schelluinen A1. DFC, begeleid door Frank Zwakhals en Arie Evers, vertrok sterk uit de startblokken. Volkan Mavili (foto) noteerde de 0-1 na een mooie vrije trap van Firat Kaynar. Volkan zette DFC vervolgens met een knappe actie op 0-2.


Na de rust verloor DFC deels door conditietekort de greep op het duel. De organisatie leed daaronder. Schelluinen profiteerde hiervan voor de volle honderd procent door drie keer te scoren (3-2).


Basis DFC A2: Koen van Torenburg, Leon Raaymakers, Jelle Cove, Aike Janssen, Davey Bakker, Matthijs Jongeneel, Davey van der Hoek, Mustafa Cifiti, Firat Kaynar, Rick van Hemert, Volkan Mavili. Wissel: Rowan Sedoc.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com