JEUGD (2): Sabit Kayhan verrassende reserve-doelman van DFC A1

29 september 2007 755x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JEUGD (2): Sabit Kayhan verrassende reserve-doelman van DFC A1

Door de winst op Oosterhout A1 is DFC A1 gestegen naar de derde plaats. RKDVC behield de leiding door SAB met 5-2 te kloppen. Oranje Wit klom naar de tweede plaats door de derby tegen Wieldrecht te winnen. Zaterdag staat Oranje Wit – DFC op de rol. Een week later speelt DFC uit tegen koploper RKDVC A1 zodat kan worden geconcludeerd dat de ploeg van trainer Frank Zwakhals voor een paar zware weken staat.


DFC speelde de wedstrijd tegen Oosterhout met twee keepers. Koen van Torenburg  moest een kwartier voor tijd geblesseerd aan de kant. Kort na rust onderschepte hij op uitstekende wijze een vrije trap in de benedenhoek. Koen raakte daarbij geblesseerd aan een oog. Verzorger  Peter Schot wist hem op te lappen maar een kwartier voor tijd kreeg Koen opnieuw last en liet zich wisselen.


Trainer Frank Zwakhals beschikte niet over een reserve-keeper. Veldspeler Sabit Kayhan, vlak na rust in het veld gekomen, trok het keepersshirt aan en liet merken ook onder de lat zijn mannetje te staan. Hij hield zijn doel schoon en toonde ook aan goed te kunnen organiseren en dirigeren.


Basis DFC A1: Koen van Torenburg, Aike Janssen, Ruben Schot, Michael Nieboer, Jonathan Dubbeldam,  Joey Goossens, Hikmet Uysal, Lutfullah Kilic, Ahman Dhondai, Ibo Karasahin, Marvin Hooplot. Wissels: Sabit Kayhan, Firat Kaynar, Kevin Verstegen.


Uitslagen A-junioren hoofdklasse B: DFC –Oosterhout 4-1, Dongen –Theole 2-2, RKDVC –SAB 5-2, RKTVV – Uno Animo 4-1, Wieldrecht – Oranje Wit 1-5, VVGZ –Pelikaan afg.


Stand: RKDVC 5-13, Oranje Wit 5-10, DFC 4-9, VVGZ 4-9, RKTVV 5-9, Theole 5-8, Dongen 5-8, Wieldrecht 5-6, Uno Animo 5-6, SAB 4-3, Pelikaan 4-0, Oosterhout 5-0.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com