JEUGD (2): DFC C1 en D1 winnen openingswedstrijd competitie

8 september 2007 514x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JEUGD (2): DFC C1 en D1 winnen openingswedstrijd competitie

De jeugdteams van DFC kenden vandaag wisselende resultaten. A1 verloor geflatteerd bij Theole A1 in Tiel. Het door Ruud Hendriks getrainde DFC C1 kwam andermaal als triomfator uit de bus. De competitie werd geopend met een klinkende 0-6 zege bij buurman SC Emma C1. Het zestal treffers kwam op naam van  Aaron Peres (3x), Chris Lucas, Emre Ozdal en Kusay Pekince.


DFC D1 kende een uitstekende competitie-ouverture. Thuis werd huis gehouden tegen Oranje Wit D3: 13-1. DFC D2 had thuis wat pech tegen Heerjansdam D2. De drie F-pupillenteams verloren alle.


Bijgaand teamfoto´s van de thuisspelende ploegen D1, D2 en F3. En van de Kaboutergroep die ook weer actief was.


ASWH F2 – DFC F1  6-1 (verslag door Ronald van Pelt) – De eerste wedstrijd van de competitie speelde F1 uit bij ASWH. Vooraf gezien een moeilijke wedstrijd, want ASWH is een hele grote club en hun F2  bestaat uit de betere voetballertjes. In het begin was DFC sterker en kreeg wat kansjes, maar halverwege de eerste helft werd ASWH sterker. De rust werd in gegaan met een 3-0 voorsprong voor de gastheren. Na de rust liep ASWH uit naar 6-0. Vlak voor het eind van de wedstrijd scoorde Marco van Pelt de verdiende eretreffer. Het was een verdiende overwinning voor ASWH, maar er moet gezegd worden dat DFC ook goed speelde. Je ziet elke week dat er beter gespeeld wordt. Goed zo doorgaan jongens!


DFC F1 bestaat uit:  Jordi Smeets, Yussuf Cali, Stephan Rook, Marco van Pelt, Lars de Kloe, Fatih Uysal, Dylan de Weerdt, Brenton Hollaar.
Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com