JEUGD (2): DFC A2 wint eerste thuiswedstrijd overtuigend (4-0)

22 september 2007 471x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JEUGD (2): DFC A2 wint eerste thuiswedstrijd overtuigend (4-0)

DFC A2 heeft de eerste overwinning binnen. In de tweede competitiewedstrijd werd ruim gewonnen van De Alblas A2 (4-0).


Voor DFC A2 scoorden Volkan Mavili (2x), Rick van Hemert met een beauty en Serhat Kavak. DFC´s tweede A-jeugdteam wordt sinds kort getraind door oud-eerste-elftalspeler Marvin Langevoort. Vorige week werd in de eerste wedstrijd van het seizoen nog met 3-2 verloren bij Schelluinen A1 nadat DFC bij rust nog met 0-2 leidde.


De ploeg heeft na die aarzelende start kennelijk haar draai gevonden. Tegen De Alblas liet het talrijke aardige aanvalsacties zien en creëerde het zich veel kansen. Als het vizier scherper had gestaan was de overwinning nog ruimer geweest.
Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com