Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Sidebar" sidebar. "sidebar-1" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-1" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Homepage" sidebar. "sidebar-2" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-2" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Footer Widget 1" sidebar. "sidebar-3" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-3" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Footer Widget 2" sidebar. "sidebar-4" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-4" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Footer Widget 3" sidebar. "sidebar-5" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-5" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Search_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Tabs_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Posts_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Homepage_2col_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Homepage_1col_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Homepage_Media_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Tweets_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Flickr_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Facebook_Like_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Subscribe_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408
v.v. DFC | JEUGD (2): DFC A1 overtroeft leider Uno Animo op alle fronten
Notice: Undefined index: rcommentid in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-content/plugins/wp-recaptcha/recaptcha.php on line 348

Notice: Undefined index: rchash in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-content/plugins/wp-recaptcha/recaptcha.php on line 349

JEUGD (2): DFC A1 overtroeft leider Uno Animo op alle fronten

15 september 2007 577x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JEUGD (2): DFC A1 overtroeft leider Uno Animo op alle fronten

Als koploper was het naar Dordrecht gereisd. Uno Animo A1 uit Loon op Zand debuteert dit seizoen in de hoofdklasse. Nooit eerder speelde het team zo hoog. Het begon de competitie verrassend met ruime overwinningen op SAB en Oosterhout en nestelde zich zodoende op doelsaldo op de bovenste plaats.


Dat genot heeft maar een week mogen duren. DFC A1 was op alle fronten beter en sterker. De 5-2 zege van DFC was nog een magere afspiegeling van het verschil in aanvalskracht. ,,Maar´´ , reageerde DFC-trainer Frank Zwakhals na afloop terecht, ,,ik vind het heel erg positief van de jongens dat ze zich kansen bleven creëren´´ . Na de rust die was ingegaan met een verdiende 3-1 voorsprong voor DFC, liet DFC enkele open kansen onbenut. Daardoor behield Uno Animo lange tijd vergeefse hoop op de aansluitingstreffer. Die bleef terecht uit.


DFC begon sterk en nam na 12 minuten de leiding door Marvin Hooplot die nadat de doelman van Uno een inzet van Ibo Karasahin half had gepareerd, in de rebound onberispelijk binnen schoot: 1-0. DFC was en bleef de betere ploeg en zag zich een zuivere strafschop onthouden toen een Uno-verdediger Ibo Karasahin binnen de zestien onderuit schoffelde. Toen een paar minuten later de DFC-verdediging enkele verkeerde posities innam, profiteerde Uno Animo meteen: 1-1. DFC wist die tegenslag knap te verwerken. Zeven minuten voor rust werd de doorgebroken Lutfullah Kilic getorpedeerd door de Uno-keeper. Hikmet Uysal benutte de strafschop feilloos: 2-1. Vijf minuten later besliste DFC de wedstrijd. De sterk spelende opgekomen vleugelverdediger Jonathan Dubbeldam rondde een mooie combinatie van Marvin Hooplot en Ibo Karasahin koel af: 3-1.


Na de hervatting verzuimde DFC uit riante mogelijkheden de score verder op te voeren. Pas na een half uur was de vierde bres in de Uno-afweer een feit. Marvin Hooplot rondde fraai voorbereidend werk van invaller Sabit Kayhan simpel af: 4-1. Uit een assist van dezelfde Sabit bracht aanvoerder Thomas van Brakel de score op 5-1. Door een kleine verslapping bij DFC kon Uno Animo kort voor tijd de nederlaag nog een enigszins draaglijk aanzien geven: 5-2.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com