JEUGD (1): Geflatteerd verlies voor DFC A1 in Tiel

8 september 2007 598x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JEUGD (1): Geflatteerd verlies voor DFC A1 in Tiel

DFC A1 leed vanmiddag in Tiel een geflatteerde nederlaag tegen Theole A1 (5-0). De formatie van trainer Frank Zwakhals kende de pech al binnen twee minuten op achterstand te komen door een Tiels afstandsschot.


,,Theole wilde ons laten voetballen en opvangen. Die snelle goal maakte het ze wel erg makkelijk om achterover te leunen´´, aldus Zwakhals. DFC bleef de betere ploeg maar kwam nauwelijks toe aan kansen. Twintig minuten voor tijd met nog altijd 1-0 op het bord besloot DFC een offensievere koers te kiezen. Een extra spits erbij en achterin één op één. De beloning bleef uit. Theole profiteerde twee keer (3-0). ,,Door de teleurstelling bij ons kon Theole uitlopen naar 5-0 – een geflatteerd resultaat´´, aldus Frank Zwakhals.


Basis DFC: Koen van Torenburg, Leon Raaymakers, Ruben Schot, Michael Nieboer (foto), Jonathan Dubbeldam, Hikmet Uysal, Kevin Verstegen, Lutfullah Kilic, Sabit Kayhan, Ibo Karasahin, Marvin Hooplot. Wissels: Aike Janssen, Thomas van Brakel, Ahman Dhondai en Firat Kaynar.


Uitslagen van de vandaag gespeelde wedstrijden in de hoofdklasse B A-junioren:  Theole A1 – DFC A1 5-0, Oranje Wit – SAB 7-0, Uno Animo – Oosterhout 4-1, VVGZ – Dongen 4-2, Pelikaan – RKDVC 1-2, Wieldrecht – RKTVV 6-1.


Stand: Uno Animo, RKDVC, Theole en VVGZ 2-6, Oranje Wit 2-4, Wieldrecht en DFC 2-3, Dongen 2-1, Pelikaan, Oosterhout, RKTVV en SAB 2-0.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com