Jan Peters nieuwe materiaalman van DFC

12 september 2007 555x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Jan Peters nieuwe materiaalman van DFC

Een nieuw gezicht op de DFC-accommodatie. Sinds enkele dagen is Jan Peters officieel de nieuwe materiaalman van DFC. Hij komt van FC Dordrecht, waar hij diverse jaren dezelfde functie bekleedde.


Ruim veertig jaar geleden was Jan spelend lid van DFC. Daarna was hij actief bij andere Dordtse clubs waaronder Fluks en Gelukvogels.


De nieuwe materiaalman is momenteel bezig met het inventariseren van wedstrijd-en trainingkleding. Door de jaren heen is de kledingcontainer vol geraakt met allerhande wedstrijdkleding- variërend van schitterende shirts voor jeugd- en seniorenteams tot versleten tricots en broekjes.


Jan maakt van een en ander een eigen boekhouding, zodat we binnenkort exact weten wat er allemaal in de DFC-garderobe is te vinden. Als materiaalman is hij ook verantwoordelijk voor de wedstrijdballen. DFC-voorzitter Ad van Dongen heeft eerder al laten weten erg ingenomen te zijn met de komst van Jan Peters.
Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com