FC Dordrecht Beloftes verliest bekerduel op hoofdveld DFC

9 september 2007 477x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor FC Dordrecht Beloftes verliest bekerduel op hoofdveld DFC

DFC was maandagavond gastheer van FC Dordrecht. Op het hoofdveld werd de bekerwedstrijd gespeeld tussen de Beloftes van FC Dordrecht en die van ADO Den Haag. Scheidsrechter en officials werden ontvangen in het clubgebouw van DFC. ADO Den haag won het treffen met 1-2.


Het ´uitwijken´ naar DFC gebeurde op verzoek van FC Dordrecht.  Beide clubs zijn niet alleen elkaars buren, ze kennen van oudsher ook sterke bestuurlijke banden. FC Dordrecht is voortgekomen uit DFC. Verder is de huidige voorzitter van FC Dordrecht, Ad Heysman, jarenlang voorzitter geweest van DFC.
Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com