Enquête: Alle DFC-teams moeten in jubileumjaar in retroshirts spelen

19 september 2007 611x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Enquête: Alle DFC-teams moeten in jubileumjaar in retroshirts spelen

De afgelopen weken stond de gebruikelijke enquête op de website van DFC in het teken van het naderende jubileum. In 2008 bestaat DFC immers 125 jaar.


De vraag was of DFC in dat jubileumjaar (het seizoen 2008-2009 dus) z´n wedstrijden in nostalgische –  bijvoorbeeld op het tenue van 1901 (zie foto) gebaseerde – shirts zou moeten spelen. Een dikke meerderheid (88 procent) vindt dat zo´n retroshirt past bij het jubileum. En dat zou voor alle DFC-teams jong en oud moeten gelden, vindt ruim 52 procent van de deelnemers aan de enquête.  Het dragen van zo´n nostalgisch shirt beperken tot alleen het eerste elftal kreeg van bijna 36 procent van de enquête-deelnemers instemming.


De uitslag van de enquête wordt besproken in het bestuur inclusief de diverse commissies, dat al druk doende is met de voorbereiding van DFC´s jubileumviering volgend jaar. In totaal brachten 372 website-bezoekers een stem uit, met daarbij de kanttekening dat er per computer maar één keer kon worden gestemd.


De stelling luidde: DFC bestaat in 2008 125 jaar. Volgens het club-motto Modern en Traditioneel zou DFC in het daarop volgende jubileumseizoen in een modern shirt met een nostalgisch, traditioneel ontwerp kunnen spelen. Het Nederlands Elftal deed dat eerder. Wat vindt U?


De uitslag:


194 stemmen (52,2 procent): Alle DFC-teams moeten zo´n historisch shirt dragen.


133 stemmen (35,8 procent): Alleen het eerste zou in zo´n nostalgisch shirt moeten spelen.


45 stemmen (12,0 procent): Voor mij is het huidige clubshirt heilig, daar moet je niet aan gaan sleutelen.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com