DFC-tribune ondergaat grote schoonmaakbeurt

5 september 2007 497x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC-tribune ondergaat grote schoonmaakbeurt

De tribune boven het clubgebouw van DFC krijgt dezer dagen een grote schoonmaakbeurt. Dat betekent dat bezoekers en gasten zaterdag bij DFC´s eerste thuiswedstrijd van dit seizoen op een propere tribune kunnen plaatsnemen.


De clean-klus waarmee gisteren werd begonnen, zal naar verwachting pas vrijdag zijn voltooid. Het karwei wordt uitgevoerd door Van Adrichem Schoonmaakbedrijf – tevens sponsor van DFC.  Ook de de onderkant van de overkapping en de zijwand van tribune en clubgebouw worden onder hoge druk gereinigd. Dat een schoonmaker constateerde dat er in jaren niets aan was gedaan, zal voor velen niet als een verrassing in de oren klinken.


De rode kuipjes blonken gistermiddag al weer zoals dat hoort. Een bijna 125-jarige is ook verplicht er voor te zorgen dat z´n huis niet verslonst maar er proper en verzorgd uitziet.
Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com