Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Sidebar" sidebar. "sidebar-1" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-1" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Homepage" sidebar. "sidebar-2" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-2" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Footer Widget 1" sidebar. "sidebar-3" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-3" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Footer Widget 2" sidebar. "sidebar-4" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-4" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Footer Widget 3" sidebar. "sidebar-5" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-5" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Search_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Tabs_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Posts_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Homepage_2col_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Homepage_1col_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Homepage_Media_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Tweets_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Flickr_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Facebook_Like_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Subscribe_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408
v.v. DFC | DFC pakt uit bij SVS´65 eerste competitiezege van het seizoen (1-2)
Notice: Undefined index: rcommentid in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-content/plugins/wp-recaptcha/recaptcha.php on line 348

Notice: Undefined index: rchash in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-content/plugins/wp-recaptcha/recaptcha.php on line 349

DFC pakt uit bij SVS´65 eerste competitiezege van het seizoen (1-2)

29 september 2007 1780x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC pakt uit bij SVS´65 eerste competitiezege van het seizoen (1-2)

DFC 1 behaalde vanmiddag z´n eerste competitiezege. In Spijk werd met 1-2 gewonnen van SVS´65. De zege was verdiend. DFC speelde gewoon beter dan de gastploeg.


Bij rust leidde DFC al met 0-2 door treffers van Davey Bommel (voorbereidend werk Maarten Zilverschoon) en Maarten Zilverschoon (na goed storend werk van Coskun Altintas bij de SVS-keeper). DFC-doelman Michael Peters (foto) was goed op dreef. Voor rust verrichtte hij diverse knappe reddingen waarmee hij z´n ploeg in de race hield. Ook na de hervatting kwam hij enkele keren bekwaam in actie.


Tien minuten na rust wist SVS de aansluitingstreffer te fabriceren. Door de Spijkse drang naar de gelijkmaker kreeg DFC voorin veel ruimte. De spitsen Maarten Zilverschoon en Coskun Altintas sprongen evenwel slordig om met de mogelijkheden. DFC hield verdedigend echter keurig stand en pakte zo de eerste volle winst van het seizoen.


Voor DFC-trainer Laurens Gerlich was keeper Michael Peters – hij verving zijn vorige week geblesseerd geraakte broer Danny – de man of the match. De zege was volgens Gerlich terecht. Alleen had hij bij rust het liefst een ruimere marge gezien gelet op spel en kansen. ,,In de tweede helft heeft de ploeg laten zien dat ze het allemaal kunnen. Voor de inzet verdienden ze allemaal een tien´´, aldus een tevreden trainer.


Basis DFC: Michael Peters, Dennis Raaymakers, Daaf Stok, Marco van Woerkom, Davey Bommel, Stephan van Beusekom, Robin Ramesar, Davut Sahan, Marlon Kramer, Maarten Zilverschoon, Coskun Altintas. Wissels: Danny Haksteen (80 m) en Marco Franken (87 m).


Uitslagen vierde klasse C van vandaag: SVS – DFC 1-2, Arkel –Lekvogels 3-2, Asperen – SVW 2-2, HSSC – Groot Ammers 3-2, Leerdam Sport –Unitas 1-2, Emma – Noordeloos 0-3, Streefkerk – Drechtstreek 1-1.


Stand: SVW 5-13, Drechtstreek 5-11, Unitas 5-9, Groot Ammers 5-8, Streefkerk 5-8, HSSC 5-8, Lekvogels 5-7, Arkel 4-6, DFC 4-5, Asperen 4-5, Leerdam Sport 5-5, Noordeloos 5-4, SVS 4-0, Emma 5-0.


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com