DFC laat winst liggen bij Leerdam Sport (3-3) – Twee goals Davut Sahan

1 september 2007 2018x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC laat winst liggen bij Leerdam Sport (3-3) – Twee goals Davut Sahan

DFC opende de nieuwe competitie vanmiddag met een 3-3 gelijkspel tegen nieuwkomer Leerdam Sport´55.  Bij rust was het ook gelijk (1-1). De DFC-treffers kwamen op naam van Davut Sahan (2x – foto) en Danny Haksteen.


Na rust kwam DFC op een 1-3 voorsprong. Door een verdedigingsfout bood het Leerdam Sport via de aansluitngstreffer de mogelijkheid terug te keren in de wedstrijd. Het slotoffensief van de weer gemotiveerde Leerdammers leverde toen alsnog de gelijkmaker op.


Leerdam Sport, dat het zondagvoetbal dit seizoen heeft afgezworen en zich louter op zaterdagvoetbal concentreert, begon overrompelend. De 1-0 voorsprong kwam zodoende niet als verrassing. DFC hervond zich, trok de wedstrijd naar zich toe en kwam via de attente Davut Sahan langszij: 1-1.


Na rust bleef DFC domineren. Dat de ploeg door treffers van opnieuw Davut Sahan en Danny Haksteen naar een 1-3 voorsprong uitliep was zodoende geen verrassing. In de slotfase gaf DFC helaas de winst uit handen.


DFC-trainer Laurens Gerlich kon helaas niet zijn sterkste formatie binnen de lijnen brengen. Door blessures ontbraken verdediger Mark Jongeneel (enkelbreuk) en aanvaller Robin Ramesar (hamstring). Ook Jeroen Kleinhuis (werkverplichtingen) en Marcel van Nes (vakantie) ontbraken.


Basis DFC: Danny Peters, Davey Bommel, Daaf Stok, Marco van Woerkom, Ernst de Pee, Merijn van Groesen, Stephan van Beusekom, Marlon Kramer, Coskun Altintas, Maarten Zilverschoon, Davut Sahan. Wissels: Dennis Raaymakers, Danny Haksteen, Marien Nieuwkoop.


Bijzonderheid: Gele kaart voor doelman Danny Peters.


Uitslagen eerste speeldag vierde klasse C luidt als volgt:  Leerdam Sport ´55– DFC 3-3,  Arkel – Drechtstreek 0-1,  Asperen – SVS Spijk 3-1, HSSC – Streefkerk 2-0,  SC Emma- Lekvogels 1-3,  Noordeloos – SVW Gorcum 1-4, Unitas – Groot Ammers 0-0.


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com