DFC D1 klopt concurrent Oranje Wit en wordt groepswinnaar

13 september 2007 544x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC D1 klopt concurrent Oranje Wit en wordt groepswinnaar

DFC´s hoogste pupillenteam – D1 – heeft zich donderdagavond geplaatst voor de eerste ronde van het hoofdtoernooi om de KNVB-districtsbeker voor pupillen. De ploeg won thuis met 4-3 van concurrent Oranje Wit D2 en werd daarmee ongeslagen groepswinnaar. Eerder had DFC D1 gewonnen van Heerjansdam D2 en ASWH D2.


Bij winst op DFC zou Oranje Wit eerste zijn geworden in de bekerpoule en zich hebben gekwalificeerd voor het hoofdtoernooi. Die wetenschap leidde tot een open wedstrijd met een wisselend scoreverloop. DFC scoorde pal voor tijd de winnende treffer via Mo Haddad. De andere goals van DFC kwamen op naam van Jordi Balder (2x) en Danny Jongeneel (foto).


Jongens namens de website van harte gefeliciteerd met dit mooie resultaat!

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com