DFC C1 wint ook tweede cupduel met 10-1 – Goede week voor jeugdteams

5 september 2007 1318x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC C1 wint ook tweede cupduel met 10-1 – Goede week voor jeugdteams

DFC C1 heeft woensdagavond ook z´n tweede bekerwedstrijd gewonnen. Thuis tegen IFC C2 werd met 10-1 getriomfeerd. Afgelopen zaterdag won het door Ruud Hendriks getrainde juniorenteam met dezelfde cijfers bij Streefkerk C1. Er rest nu nog een bekerduel in de zogeheten groepsfase. Die wordt woensdagavond 12 september thuis gespeeld tegen SC Amstelwijck C1.


Tegen IFC stond DFC al na luttele minuten ruim voor. In de slotfase bij 10-0 redde IFC de eer. Voor DFC C1 scoorden Chris Lucas (3x), Aaron Peres (3x), Emre Ozdal (2x), Serhat Kavak en Berat Yilderim.


·         Het was trouwens een goede week voor de DFC-jeugd. Eerder deze week wonnen D1 en D2 hun bekerwedstrijden tegen resp. Heerjansdam D2 (0-10) en Drechtstreek D4 (0-9). DFC D2 had z´n eerste bekerwedstrijd afgelopen zaterdag ook al ruim gewonnen.
Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com