DFC C1 plaatst zich ongeslagen voor eerste hoofdronde KNVB-beker

12 september 2007 542x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC C1 plaatst zich ongeslagen voor eerste hoofdronde KNVB-beker

DFC C1 heeft zich geplaatst voor de eerste hoofdronde van de strijd om de KNVB-districtsbeker voor C-junioren. De ploeg van trainer Ruud Hendriks won ook zijn derde en laatste groepswedstrijd en werd daarmee poulewinnaar. Voor de eerste hoofdronde moet nog worden geloot, zodat nog onbekend is wie daarin de tegenstander is van DFC C1.


Thuis tegen stadgenoot SC Amstelwijck C1 werd het woensdagavond 11-0 na een 4-0 ruststand. De DFC-doelpunten kwamen op naam van Chris Lucas (4x), Emre Ozdal (3x), Burak Ozdal, Kusay Pekince, Berat Yildrim en Aaron Peres.


Jongens namens de website van harte gefecliteerd met dit mooie resultaat!


***        DFC A1 speelt zijn tweede groepsduel in de strijd om de KNVB-districtsbeker voor A-junioren op zaterdag 20 oktober thuis tegen FC Dordrecht A1. De derde en laatste poule-wedstrijd is op 24 november uit tegen ASWH A1.  DFC A1 won in augustus zijn eerste wedstrijd met 1-4 van Sliedrecht A1; FC Dordrecht A1 – ASWH A1 werd 1-0.
Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com