DFC bereikt Asperen niet (2): Fotoreportage Dennis Suijkerbuijk

15 september 2007 743x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC bereikt Asperen niet (2): Fotoreportage Dennis Suijkerbuijk

Het ergste wat je kunt overkomen vinden heel wat Nederlanders. We hebben het over vastlopen in een file. Het overkwam vanmiddag de selectie van DFC, die in enkele auto´s onderweg was naar Asperen voor de competitie-ontmoeting met de lokale club.


Pal bij de afslag Leerdam (Asperen ligt bij Leerdam) van de snelweg A15 was een ernstig ongeluk gebeurd. Uit voorzorg dat achterop komend verkeer op het ongeluk zou inrijden, zette een vrachtwagenchauffeur z´n vehikel dwars over de weg. Er was geen doorkomen meer aan. Het ongeval had net plaatsgevonden toen de DFC- colonne de afslag richting Leerdam naderde. Omkeren kon niet meer, alles zat meteen muurvast. ,,We zagen brandweerwagens, ambulances en de traumahelikopter´´, aldus DFC´ers.


Grote ´winnaars´ waren de mobiele telefoonbedrijven. Iedereen sloeg aan het bellen op z´n mobieltje. Veel belletjes gingen richting bestuurskamer Asperen om in elk geval gastheer en scheidsrechter te verwittigen van een vertraagde komst. Het oponthoud duurde evenwel zo lang dat in overleg de scheidsrechter de wedstrijd als niet gespeeld verklaarde. Een nieuwe datum is nog niet vastgesteld. Dat is een taak voor de KNVB in Breda.


DFC-speler Dennis Suijkerbuijk, door een blessure uit de running, had zijn camera meegenomen. Hij maakte tijdens het oponthoud op de snelweg bijgaande beelden van een selectie die van de nood een deugd maakte. Website-eindredacteur Fred van Dongen: ,,Dennis dank dat je ook meteen aan beeldmateriaal voor de website hebt gedacht.´´

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com